Mesačná chvastačka - Červen

by - července 02, 2011

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. 
Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)
Zakoupené knihy
1. Leviatan (Leviatan #1) - Scott Westefeld (recenze)
2. Smečka (Smečka #1) - Andrea Cremer
3. Les rukou a zubů (Les rukou a zubů #1) - Carrie Ryan

Měla jsem ještě objednané dvě knihy, ale jelikož přišli až včera, budou zahrnuté v červencové chvástačce.  Do žádné z těchto knih jsem se zatím nepustila, ale mám v úmyslu je přečíst přes prázdniny. Smečka se mi shodou okolnosti sešla dvakrát, takže možná, opravdu možná, uspořádám giveaway, ale pravděpodobně skončí jako narozeninový dárek kamarádky. 

Získala jsem ke zrecenzování
1. Aréna smrti (Hunger games #1) - Suzanne Collins (recenze)
2. Vražedná pomsta (Hunger games #2) - Suzanne Collins (recenze)
3. Síla vzdoru (Hunger games #3) - Suzanne Collins (recenze)

Ještě jednou bych chtěla poděkovat nakladatelství FRAGMENT za poskytnutí recenzních výtisků. Celou sérii jsem přečetla a neskutečně moc se mi líbila. Jestli o ní ještě někdo pochybujete, určitě se do ní pusťte, protože to opravdu stojí za to. 


You May Also Like

2 komentářů

  1. Smečku mám doma a chystám se na Les rukou a zubů... :) i Leviatan mě docela láká, ale musím se trochu usměrnit, protože s takovou bude moje peneženka za chvíli úplně prázdná. :D

    OdpovědětVymazat
  2. mě na Leviatanu nejvíc lákala ta obálka... původně jsem si ho kupovat nechtěla, protože sestřenky manžel si ho chtěl koupit, ale nakonec jsem to nevydržela... :) nemůžu se dočkat, až ho začnu číst... :)

    OdpovědětVymazat