Měsíční chvástačka - červen 2014

by - července 03, 2014

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)
The One (The Selection #3), Kiera Cass
Rain (Ink #2), Amanda Sun
Fangirl, Rainbow Rowell

Od poslední chvástačky uběhlo už čtvrt roku a já tak nějak úplně ztratila přehled o tom, co nového se mi v knihovně nashromáždilo. Jediné, co vím, je, že toho nebylo nějak extra hodně. Poslední čtvrtrok byl poměrně náročný, především kvůli maturitám a přijímačkám na vysokou školu. Na blog jsem nějak neměla pomyšlení a hlavně jsem tak nějak nemohla vymyslet, co bych na něj vlastně psala. Protože co si budeme povídat, s čtením to není úplně růžové. 

Každopádně zpátky k chvástačce. Poté, co mi dvakrát vystornovali objednávku si ke mně našel cestu poslední díl povedené série The Selecrion od Keiry Cass. Na knihu se chystám, jen co dočtu Fire with Fire od Jenny Han. Nicméně, tuto sérii u nás bude vydávat CooBoo (i s originálními obálkami!) a první díl vyjde ještě letos. Další knihou je taktéž pokračovaní, a to série Ink. První díl jsem četla loni koncem léta a byla z toho totálně na větvi. Proto jsem moc zvědavá, jak se kniha Rain vlastně bude vyvíjet. A Fangirl jsem si koupila asi proto, že o Rainbow Rowell slyším samé dobré věci.
První stříbrná kniha snů (Silber, #1)
Kromě toho se mi naskytla příležitost jako recenzní výtisk si přečíst První stříbrnou knihu snů od Kerstin Gier. Recenzi už můžete nějakou dobu nalézt na blogu a tahle kniha se mi líbila víc než Rudá jako rubín, takže rozhodně stojí za to si ji zkusit. 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Počkat, počkat. Burn for Burn vyjde v češtině? A ještě navíc s těma nádhernýma obálkama!? A letos? Ještě, že jsi mě před chvílí neviděla. Doslova jsem skákala nadšením :D Nemůžu se dočkat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéj, tak tady došlo k omylu... Bylo to myšleno, jakože The Selection bude vycházet. :)

      Vymazat
    2. Jo takhle :D Jsem zase něco popletla :D na Selekci se ale také těším a určitě si ji pořídím :)

      Vymazat
  2. Fangirl jsem nejdřív četla jako e-book a hrozně se mi líbila, proto jsem si ji prostě musela pořídit domů. :) Tak doufám, že tobě se bude líbit též. :)
    První stříbrnou jsem už také četla a opravdu moc se mi líbila. Bála jsem se, že to bude až moc podobné Drahokamům a byla jsem vážně moc ráda, že to bylo úplně jiné. :) Liv byla hrozně fajn hrdinka.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné knihy! Fangirl si chci taky pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fangirl bola úžasná, dúfam, že sa ti bude páčiť.:) Sériu Ink nepoznám, ale vyzerá to dobre.:D

    OdpovědětVymazat