Kindletime (5)

by - července 27, 2014

S postupným krmením vlastní čtečky sem se rozhodla zapojit do toho nepravidelného meme, jehož autorkou je Teresinha. Úkolem je jednou za čas napsat knihy, které přibyly do vaší čtečky, ať Kindle nebo nějaké jiné.
Poslední dobou mi přijde, že v podstatě pořád jsem někde na cestách. Doma mi permanentně leží polosbalená taška, kterou se ani neobtěžuju vybalovat, protože bych ji stejně za pár dní stejně musela zabalit. A jelikož jsem na své knihy trochu pedant, nerada je někde tahám, a tak jsem začala zaměřovat spíš na ebooky, jelikož těm se těžko pomačkají stránky (jasně, když mi ve vlaku spadla čtečka na zem, měla jsem málem infarkt). Léto na druhý pokus je recenzní výtisk od CooBoo (konečně se mi taky podařilo odevzdat recenzi v řádném termínu!) a nedávno jsem na knihu zveřejňovala recenzi. Recenzi jsem také zveřejňovala na knihu Burn for Burn, které jsem si pořídila i s pokračování Fire with Fire. Obě knihy se mi moc líbily a já se utvrdila v tom, jak je Jenny Han skvělá autorka. A momentálně louskám Unravel me. Shatter me jsem četla před skoro dvěma lety a stále mě překvapuje, že si toho ještě tolik pamatuju. Zatím se do toho ale nemůžu nějak moc začíst, ale to se snad časem poddá. Zatím to rozhodně nevzdávám. 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Léto na druhý pokus bych také chtěla. :) Jinak mně naposledy do čtečky přibyla kniha Silo, na kterou se neskutečně těším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Silo se chystám. Dlouho jsem po tom koukala v angličtině a jsem moc ráda, že to u nás přeložili, ale nějak se k němu ne a ne dostat. :)

      Vymazat
  2. Léto na druhý pokus vypadá jako správné letní čtení. Strašně se těším, až se mi knížka dostane do ruky. Pak už mi nezbývá jen doufat, že bude pořád pěkně a já ji vytáhnu i k vodě :D

    A upadnutá čtečka ve vlaku - no, chápu tvé infaktové stavy. Asi bych na tom nebyla o moc líp :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léto na druhý pokus mě sice nijak extra neoslnilo, ale letní čtení to rozhodně je. :)

      Vymazat
  3. Léto na druhý pokus vypadá vážně moc dobře, mám v plánu h číst v létě. A sérii jsem roztříštěná jsem četla zatím jen první díl ale líbila se mi, takže se rozhodně pustím i do dalších dílů.
    A čtečka na zemi? Mám tohoto mrňouska teprve pár dní ale taky bych z této nehody měla infarkt :-)

    OdpovědětVymazat