Měsíční chvástačka: září 2013

by - října 10, 2013

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)

Neobyčejný kluk, R. J. Palaciová
Indigové kouzlo (Pokrevní Pouta #3), Richelle Mead
Zlodějka kniha, Markus Zusak
Dokonalý svět (Dokonalý pár #3), Ally Condie
Den co den, David Leviathan

Září bylo složitým měsícem. Sice jsem si nějaké knihy stihla pořídit, nicméně jsem nečetla ani jednu z nich (o to je horší, že bych vážně měla pohnout s Den co den...), a celkově zvládla přečíst jen dvě knihy - Rudou a Dokonalý sen. Nicméně se s tím pokusím něco udělat. Mám momentálně rozečtený Dokonalý svět, Noc na Karlštejně, druhého Harryho a hlavně Partials (momentálně spoilerované, takže vím jednu krutou skutečnost a musím se přemáhat, abych to vůbec přečetla.... protože budu brečet...).

Každopádně k pořízeným knihám. Den co den je recenzní výtisk od CooBoo, za který moc děkuju. Pak Zlodějku knih jsem si koupila ani ne za dvě stovky ve výprodeji a zbytek byl z Luxoru - kam se zase brzy vydám, protože mám vyhlídnuté další skvělé knihy... :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Zlodějka za dvě stovky? Kde? Chci! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V knihkupectví Portál na Kobylisích. :D Bylo na ni 50%, ale byla tam jediná teda...

      Vymazat
  2. Nominovala jsem tě v tagu Liebster Award u mě na blogu. Budu ráda, když se zúčastníš. http://martheensbookshelf.blogspot.cz/2013/10/tag-liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
  3. S tou Zlodejkou si mala šťastie a celkovo pekné prírastky, hádam sa k ním teda v tomto mesiaci dostaneš.:)

    OdpovědětVymazat