Posuď knihu podle obalu (15)

by - dubna 22, 2012

Meme hostované Syki

Kniha: While he was away
Autor: Karen Schreck

Anotace: Jediné, co chtěla, bylo, aby zůstal. Dařilo se jí předstírat, že nikam neodchází, ale jednoho dne se ráno probudila a už nebylo možné předstírat. Je pryč.


Když přítel Peeny Waeverové odešel o Iráků, začne čelit životu bez něj. Celé léto se Penna snaží zaměstnat prací a jejím uměním, ale to, že neví, co je s Davidem, ji pomalu dohání k šílenství. Hlavně, když jí David přestane psát.

Penna ve svém srdci věří, že se jednou vrátí, ale bude to ten samý kluk, do kterého se zamilovala?


Celá obálka by se mohla shrnout jedním slovem: "Nádhera." Líbí se mi jak fotka, tak i barevné provedení, přestože nemám ráda růžovou. Celá obálka není nijak přeplácaná, ve skutečnosti je velmi jednoduchá. Pár nápisů a jedna fotka. Obálka působí klidně, romanticky, zajímavě. Hodně se mi líbí font, kterým je vyveden název knihy.

Kromě nádherné obálky svým způsobem zaujala i samotná anotace, i když zrovna nemusím tenhle žánr.

You May Also Like

3 komentářů

  1. wow! hlavne to písmo sa mi páči, je také..pekné!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem o Goliášovi vůbec netušila a dozvěděla jsme se to teprve před pár dny. =D Jinak, ta obálka je vážně nádherná. =)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si chci koupit Železného krále, ale po té koupi Goliáše mi zchudla peněženka... =D Takže asi až jindy. =D A souhlas, obálka Tak padne náš svět je úžasná! =)

    OdpovědětVymazat