Měsíční chvástačka - Leden a Únor

by - března 11, 2012


Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. 
Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)
Koupené knihy
Za celé dva měsíce jsem si žádné knihy nepořídila, protože se moje peněženka pořád tak trochu vzpamatovávala z Vánoc. No teď, v březnu, už jsem si to začala vynahrazovat.
 
Získala jsem ke zrecenzování
1. Chuť krve (Stefanovy deníky #2) - L. J. Smith
2. Procitnutí (Lovkyně snů #1) - Lisa McMann

Ještě jednou bych tímto chtěla poděkovat nakladatelství FRAGMENT za poskytnutí recenzních výtisků. Obě knihy už mám dávno přečtené a opravdu musím uznat, že se mi Procitnutí vážně líbilo. Neměla jsem žádná očekávání nebo tak, ale už podle pochvalných recenzí jsem tušila, že ne asi mám na co těšit. Opravdu mě to ale překvapilo. Podobně mě překvapila i Chuť krve, ale pořád to nebylo tak úplně ono.
Vyhrála jsem
1. Rudá jako rubín (Drahokamy #1) - Kerstin Gier
2. Twenty boy summer - Sarah Ockler

V lednu mi přišla kniha Twenty boy summer, kterou jsem vyhrávala ve Vánočním hopu u Judit. Knihu Rudá jako rubín jsem zase vyhrála na facebookové stránce nakladatelství CooBoo. Za obě ceny moc děkuju.
Ano, je sice pravda, že jsem si v těchto dvou měsících moc knih nepořídila, ale už si to vynahrazuji. Mimo jiné můj blog nedávno slavil jeden rok existence a k této příležitosti jsem uspořádala giveaway. A jelikož jsem vás napínala už dost dlouho, o co se bude soutěžit, tady jsou ceny: 

You May Also Like

2 komentářů

  1. No páni, moc se těším na vyhlášení giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lovkyni snů jsem četla. Je skvělá, ale já mám radši, když je děj trochu lépe popsán. Chvilku trvalo, než jsem si zvykla na ten styl. To twenty boy summer vypadá zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat