Čtení na zasněžené večery: Třetí a čtvrtý adventní týden

by - prosince 26, 2011

Projekt který zrealizovaly VeEee a Sue. Cílem je si po čtyři adventní týdny zapisovat myšlenky, co vás napadly při čtení knih. 

11. prosince - Callo, prober se, kruci! Ježíšmarjá! 
12. prosince - Vzpoura se mi vážně docela líbí. Hodně mě zajímá ten svět Hledačů a tak, ale ten Ren tam prostě tak sakramentsky moc chybí!
13. prosince - Bohužel jsem nečetla. Místo toho jsem šla na Vánoční koncert, který pořádala základka, kam jsem kdysi chodila. Musím s politováním říct, že každý rok úroveň koncertu klesá. 
14. prosince - Zabiju matikářku! Přes to, jak mě dneska naštvala, jsem neschopná dělat něco normálního... 
15. prosince -  Mám pocit, že nikdy tu Vzpouru nedám. Nebo ano, dám, ale možná skončí rozcupovaná na milion malých kousíčků!  
16. prosince - Po hodně, hodně dlouhé době jsem otevřela Starcrossed. Připomněla jsem si, jaký je Luke a pak usnula. Osud si se mnou vážně jenom pohrává... 
17. prosince - Přišla mi milá zpráva ze servisu, že počítač ještě opravený nemají... snad se ho na Vánoce dočkám. 
18. prosince - Další den, kdy jsem nestíhala číst. A to je neděle! Na druhou stranu, byla jsem na Vánočním koncertu mé současné školy, který mě opravdu překvapil.
19. prosince - Jsem jako Garfield. Nenávidím pondělí! :D Ale na druhou stranu, konečně jsem se dostala k té tolik očekávané části Vzpoury. Naštvalo mě to, vážně... 
20. prosince - Ale fajn, ponořila jsem se úspěšně do Vzpoury a donutila se, že ji dočtu. Mise splněna, děcka! Fakt mě to docela překvapilo. :)
21. prosince - Ano! Naše třída je velice sportovně nadaná! :DD Ale to vás nezajímá! :D Konečně jsem ale otevřela Pana Broučka. Po chvilce jsem ho ale zase zavřela, protože jsem mu musela slepit hřbet. :D
22. prosince - Chvátám, chvátám, nemám chvíli klid... Nemyslíte, že je nejvyšší čas dát do kupy vánoční dárky? O to jsem se vážně snažila a docela úspěšně. Nakonec jsem si to ale vykompenzovala Ošklivými a Temným rájem, protože moje záda vážně utrpěly hodně.
23. prosince - Sice jsem vstávala poměrně brzy, ale za tenhle dokonalý předvánoční dárek to stálo! Nádherná výhra 9:3 naší školy v ledním hokeji! (Zase vás tím tady štvu, co?) :D Na druhou stranu jsem ale konečně začala číst Jezdce časem (ano, včera jsem přečetla asi tak dvě stránky, takže až dnešek je oficiální). Páni, nevypadá to vůbec špatně, i když v tom mám vážně hokej (zase s ním prudím). :D
24. prosince - Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady... tada, tada, tada... Jezdci se mi opravdu moc líbí. Hlavně Bob, takový živý (v rámci možností) C-3PO ze Star Wars (miluju ty filmy). Hodně mě to potěšilo.  Pak mám úspěšně za sebou dvě povídky z Prokletého maturiťáku a ta od Cabot se mi vážně líbila! 
Opravdu hodně se omlouvám za to, jak sporadicky tady přibývaly tyto články. Hlavně se chci omluvit VeEee, která si stěžovala, že se na to spousta lidí vykašlala. Tímto se chci ospravedlnit, protože jsem se vážně snažila, ale bohužel jsem měla poměrně velké problémy s počítačem. Tímto to tedy doháním, alespoň takhle se zpožděním. 

You May Also Like

2 komentářů

  1. ahoj, já jsem si nestěžovala, jen mě to zamrzelo, zdálo se, že o to byl velký zájem a tak jsme to se Sue obnovily, ale pak se na to hodně lidí vybodlo, já to chápu, že není čas.. ale jsem ráda, že aspoň někdo to dokončil,,

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem to ani nemyslela ve zlém. Naprosto tě chápu. I mě osobně zamrzelo, že spousta lidí se na to vykašlala ,a o to víc mě štvalo, že jsem sama nemohla přispívat. :)

    OdpovědětVymazat