WRAP UP & TBR | červenec 2018

by - července 01, 2018

Červen nešel se čtením úplně podle plánů. Ráda bych řekla, že to bylo kvůli práci a zkouškovému, nicméně to bych trochu kecala. Popravdě jsem mnohem víc času než čtení jsem věnovala hraní her, což se opět potvrdilo jako ideální způsob prokrastinace při zkouškovém. Nicméně i přes to se mi podařilo pokračovat v navyšování svého čtecího skóre a pořád jsem se sebou docela spokojená. 

WRAP UP
Winter (MÄ›síční kroniky, #4) Nadpozemská (Nadpozemská, #1) ZasvÄ›cená (Nadpozemská, #2) Past Perfect Ink (Skin Books, #1)
Winter (Měsíční kroniky #4), Marissa Meyer | recenze | 5 hvěězdiček
Nadpozemská (Nadpozemská #1), Cynthia Hand | recenze | 3 hvězdičky
Zasvěcená (Nadpozemská #2), Cynthia Hand | recenze | 3 hvězdičky
Past Perfect, Leila Sales | recenze | 5 hvězdiček
Ink: Tajemství kůže (Knihy kůží #1), Alice Broadway | recenze | 4 hvězdičky

Po měsíci jsem konečně překonala Winter. Ne, že by mě nebavila, ale hrozně se mi nechtělo rozloučit s tak skvělou sérií. Finále ale opravdu stálo za to, přestože jsem tušila už od začátku, že to nějak takhle dopadne. Po Winter jsem se rozhodla plnit nějaké resty v knihovně, takže jsem se pustila do série Nadopzemská, kterou kdysi vydávalo CooBoo. Je to hodně naivní fantasy, ale něco takového jsem zrovna hledala, takže jsem víceméně spokojená. Před několika lety by se mi to líbilo mnohem víc, ale není to nic strašného. Je na sérii akorát vidět, že se svezla na Stmívání (což většina fantasy, které vyšly okolo roku 2012). Další byl re-reading jedné z mých oblíbených knih, Past Perfect. Kniha opět nezklamala a já vám to rozhodně doporučuji jako letní čtení. Nakonec je tu Ink, novinka od Moby, která mě opravdu mile překvapila. Šla jsem do čtení naslepo (a z nouze) a opravdu jsem nesáhla vedle.

PRÁVĚ ČTU
Nespoutaná (Nadpozemská, #3) Since You've Been Gone
Nespoutaná (Nadpozemská #3), Cynthia Hand
Since you've been gone, Morgan Matson

Nespoutaná je už poslední díl Nadpozemské a jsem asi na 25%. Abych byla upřímná, nemůžu se dočkat, až se téhle série zbavím. Na druhou stranu ale ani nemůžu říct, že by se mi nějak extra nelíbila. Andělů ale už prostě bylo moc. S knihou od Morgan Matson jsem vůbec nehnula a dokonce si říkám, jestli bych ji neměla odložit na někdy jindy. Popravdě nemám žádné nutkání ve čtení pokračovat, ale zatím to nechávám otevřené. 

TBR
Tenhel měsíc se přikloním k tomu, abych tuhle kolonku nechala prázdnou. Je spousta knih, které mám doma nebo na kterém mám dokonce chuť, ale do čeho se pustím, to je vždy otázka. Ráda bych pokračovala v dočítání sérií, ale po Nadpozemské si říkám, že mě ty sériové maratony docela vyčerpávají. No, uvidíme. :)

A jak Vám šlo čtení minulý měsíc? A co právě teď čtete? 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Já jsem si nakoupila spoustu nových knížek, ale popravdě momentálně čtení dost flákám. Taky bych ráda řekla, že není čas, ale prostě spíš kolikrát ani není chuť nebo jako ty hraju hry. Každopádně na mě čekají Bajky Barda Beedleyho a pár dalších. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se naštěstí už naučila držet a nové knihy si kupuju jen výjimečně :) Ono, taky bych je pomalu neměla kam dávat :D

      Vymazat
  2. Jéé Winter. Ta tady na mě kouká. Těším se až se do té bichle začtu. Ale čeká mě tu ještě Cress a ta mě v tom čtení brzdí. Chce se mi do ní mnohem míň než do Winter, takže se k tomu nemůžu pořád dostat. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cress se mi právě líbila mnohem víc než Winter, hlavně díky samotné postavě Cress :)

      Vymazat
  3. V červnu jsem toho taky kvůli zkouškám nepřečetla tolik, kolik bych chtěla, tak snad to v červenci bude lepší. :D Momentálně čtu Normálně jiní, ale už na mě čeká spousta dalších zajímavých příběhů. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně jiní mi nic neříká, se po tom budu muset podívat. :)

      Vymazat