Letní knižní hop

by - srpna 01, 2013

Lidičky, půlka prázdnin je v pryč, ale vy nemusíte zoufat, protože pod vedením Cathy máte možnost si zahopkat a celkem se zúčastnit dvaceti šesti soutěží o skvělé knižní ceny. A jelikož jste už určitě nedočkaví, přejdu rovnou k těm důležitějším věcem.
  • Hop trvá od 1. do 15. srpna
  • Soutěž je otevřená pro Českou republiku
  • Podmínkou vstupu je vyplnění formuláře
  • Každý může jednotlivý formulář vyplnit jen jednou (duplicitní vstupy budou mazány)
  • Na odpověď na výherní e-mail budete mít 72 hodin
  • Výherce bude vylosován pomocí random.org
Tak a jelikož jsou lidé tvorové zvědaví, vy se už určitě nemůžete dočkat, až se dozvíte, oč se soutěží, že? Celkem budou tři vítězové, což znamená, že se soutěží o tři knihy. A které že to jsou?

Past od Lauren DeStefano
Křídla od Aprylinne Pike
Banka těl - Mladší od Lissy Price

A ještě předtím, než se pustíte do vyplňování, tu je ještě jedna důležitá informace. Protože jsem tvorem líným a nechce se mi třídit, kdo by jakou knihu chtěl a také mi nepřijde fér rozdělovat mezi vítěze ceny a celkově by to bylo prostě složité, tak jsem to udělala následovně:

Ke každé knize je samostatně vytvořený formulář, takže jsou v podstatě tři soutěže. Vy se můžete zapojit do VŠECH soutěží, pokud o dané knihy stojíte. Nicméně, můžete vyhrát jenom jednu knihu. Když v prvním slosování vylosuji vaše jméno, ze slosování dalších knih vypadáváte.
(Tak a pokud něčemu nerozumíte, protože já bych to ze svého popisu rozhodně nepochopila, tak mi napište do komentářů nebo na email a já vám zodpovím vaše dotazy. ;))

A teď už se bude jenom soutěžit:


Soutěž o knihu Past

!!! PS: Pokud někdy v srpnu odjíždíte pryč a víte, že byste nestihli odpovědět na výherní e-mail, tak mi to dejte nějak vědět a já vám ráda dám víc času. ;) Pošlete mi maila nebo to klidně napište do formuláře, do komentářů... Je to vlastně úplně jedno, já jenom, abych vás vaše nepřítomnost (kterou neovlivníte) neobrala o výhru! :)

Odhopkejte na další blogy!

You May Also Like

2 komentářů

  1. Jeejda, zapomněla jsem do formuláře napsat, že se k internetu dostanu až 19. sprna, tak kdybych náhodou vyhrála... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tam taky zapomněla napsat, že od zítřejšího večera budu mimo internet (kdybych nějakou záhadou vyhrála :D).

    OdpovědětVymazat