Knižní chvilky (4)

by - července 11, 2013

Poslední dlouhou dobou to není zrovna valné s tím, co přečtu. Není to tak, že bych číst nechtěla nebo tak, prostě nějak nenacházím prostor ve svém prázdném harmonogramu na tuhle aktivitu. Nicméně se mi za prázdniny podařilo přečíst Dívku z nočních můr, která mě docela překvapila, hlavně po tom, jak jsem byla rozčarovaná z prvního dílu. A jak už jsem psala v Chvástačce, hodlám zatít trošku experimentovat s žánry. 
Vůbec si nevybavuju nic z detektivního žánru, co bych četla - samozřejmě kromě nějakých těch spíš dětských knih. Celkově mě to nikdy moc nelákalo, ale tak jsem si řekla, že by možná nebylo úplně od věci zkusit něco jiného. A tak jsem v knihkupectví sáhla po Sněhulákovi. Než jsem se do knihy pustila, říkala jsem si, že je to ve skutečnosti škoda peněz, protože jsem si nemyslela, že by mě to mohlo bavit. A sakra jsem se spletla. Hned první den jsem přečetla 200 stránek a prostě jsem se nemohla odtrhnout. A přestože je to 500 stránková kniha, měla bych ji dočtenou už dávno, kdybych nejela na dva dny pryč a nemusela číst Zakletou. 

Kromě toho, že v červnu finišovala škola a všechno bylo tak nějak hektické, vyjeli jsme se třídou na (téměř) čtyři dny k Máchovu jezeru. Sluníčko svítilo, ptáci zpívali a jenom pro zajímavost, tahle nějak vypadal východ slunce nad Mácháčem (focena si ve 4:45 ráno): 
A aby té vody nebylo málo, zrovna včera jsem se vrátila z rybářského výletu s bývalými spolužáky. Ve skutečnosti byl rybář jen jeden z nás, zbytek byl na rybách poprvé (a tuším, že naposledy, protože rybaření je, ať chcete nebo ne, sama o sobě strašně nudná aktivita. :D) Nicméně, co je špatného na tom celý den se válet? A pravdou jest, že nic jiného jsme celý den nedělali.
A nakonec taková menší směska toho, co instagram dal:
  

You May Also Like

5 komentářů

  1. Pekné fotky.:) Ide z nich taká príjemná letná nálada. A Snehuliak vyzerá zaujímavo, hoci detektívky nečítam.:D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já detektivky taky nikdy nečetla, dokud jsem neměla v ruce Sněhuláka. A teď můžu s jistotou říct, že je číst budu :D A děkuju. :)

    OdpovědětVymazat