Třicetidenní knihobraní (6)

by - června 11, 2013

Za tímhle projektem stojí VeEee. Je to na stejném principu jako třeba 30 day book challenge, kdy se v pravidelných intervalech (tady je to v rozmezí dvou dnů) zveřejňují články s knihami na daná témata. A právě kvůli těm tématům jsem se nakonec rozhodla zapojit, protože to není jen "oblíbená kniha" apod., ale jsou to i věci, nad kterými se opravdu musí přemýšlet. A jak jsem si tak procházela svou knihovnu, zjistila jsem, že vybrat nějakou knihu je opravdový problém a ještě horší to bylo udělat tak, aby se knihy neopakovaly. On si člověk řekne, že je to brnkačka, ale když nad tím tak přemýšlí, pomalu si začíná říkat, do čeho se to zatraceně pustil. 




6. Kniha, při které jsem se opravdu červenala
s příchodem 50 Shades se roztrhl pytel s knihami plnými sexu. Je tu nějaká, klidně i 50 Shades, při které se opravdu červenáte?

Když jsem začala přemýšlet o téhle kategorii, přišla jsem na tom, že taková kniha opravdu není. Jak jsem tak projížděla svoji knihovničku, přišla jsem na to, že zas tolik knih s něčím, při čem bych se červenala není. A tak vlastně úplně jedinou možností byla právě Sukuba od Richelle Mead.

Ať už první nebo druhý díl, oba vyjdou asi nastejno a zbytek jsem nečetla a ani nevím, jestli číst chci, protože Na vrcholu bylo docela velké zklamání a zas tolik mě to nebavilo, protože zápletka mě moc neoslovila, stejně jako oba hlavní protagonisté. Nicméně, hodlám si trochu "rozšířit obzory" (přestože se rozhodně nechytám číst 50 odstínů) a přečíst si pár New Adultek a podobných knih, k čemuž mi asi taky pěkně poslouží český trh docela se rozšiřující právě o knihy tohohle žánru...

You May Also Like

4 komentářů

  1. Sukubu som ešte nečítala, aj keď už nejakú tú chvíľu ju mám v pc :D V lete by som sa do nej chcela pustiť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle sérii nesnáším, hlavně teda hlavní hrdinku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nevadil první díl, ten druhý už hodně. :D A do trojky se ani pouštět nechci, bojim se o zdraví... té knihy... :D

      Vymazat