Třicetidenní knihobraní (12)

by - června 24, 2013

Za tímhle projektem stojí VeEee. Je to na stejném principu jako třeba 30 day book challenge, kdy se v pravidelných intervalech (tady je to v rozmezí dvou dnů) zveřejňují články s knihami na daná témata. A právě kvůli těm tématům jsem se nakonec rozhodla zapojit, protože to není jen "oblíbená kniha" apod., ale jsou to i věci, nad kterými se opravdu musí přemýšlet. A jak jsem si tak procházela svou knihovnu, zjistila jsem, že vybrat nějakou knihu je opravdový problém a ještě horší to bylo udělat tak, aby se knihy neopakovaly. On si člověk řekne, že je to brnkačka, ale když nad tím tak přemýšlí, pomalu si začíná říkat, do čeho se to zatraceně pustil. 
12. Kniha s nejhezčí obálkou

tohle možná bude těžké, ale najděte ve vaší knihovničce knihu, která má podle vás tu nejhezčí obálku.



Krásných obálek je strašně velké množství. Opravdu neskutečné, protože každý chce vydat knihu, která lahodí oku a okamžitě zaujme. Já jsem ale s výběrem neměla moc velký problém, hlavně proto, že se mi do poličky dostala kniha The Elite od Kiery Cass.

Ano, je to ta kniha s tou dokonalou červenou obálkou. A nejenom to! Je to i kniha se skvělým příběhem, který jsem spolkla za pár dnů a už zase se nemůžu dočkat pokračování, protože začínám tak trochu pochybovat, jak tohle může skončit. 

Každopádně, nejsem úplně člověkem, který by si potrpěl na honosné šaty a tyhle věci. A vůbec, já vlastně ani nemám zrovna v oblibě červenou barvou. Ale uznejte! Tahle obálka je úžasná. Jediné, čeho se ale opravdu bojím, je to, aby se náhodou nerozhodli, že třetí díl vydají s úplně jinou obálkou, protože to by mne namíchli naprosto neskutečně!

You May Also Like

6 komentářů