Knižní chvilky (1)

by - března 18, 2013

Po nedělním knižně-sportovně-školním večeru jsem se rozhodla zapojit do meme pořádaném TerezZ. Vlastně je to ale spíš jen takový výlet za tím, jak u mě zhruba vypadá taková normální neděle, kdy se rozhodnu něco napsat. 
Už od pěti hodin byla moje postel v pracovním obležení, protože jsem si prostě řekla, že tu recenzi na poslední díl Zavrženého musím už konečně napsat. Nicméně ještě předtím jsem se pokoušela dodělat si výpisky na dějepis, který je schovaný pod Sapphiquem. S tím ale souvisí ale souvisí notebook, na kterém běžel přímý přenos s Estonska, kde se zase po roce jelo Simple Session. A samozřejmě, že jsem si nemohla finále nechat ujít, když už jsem vyměnila kvalifikaci za volejbal. Na druhou stranu to bylo tak dokonalé rozptýlení, u kterého jsem v podstatě bez přestávky seděla čtyři hodiny v kuse a zírala na obrazovku počítače, že jsem se k dějepisu dostala až po jedenácté hodině... 

Nicméně recenze je úspěšně dopsaná, i když jsem tam nezahrnula tolik svých myšlenek, kolik jsem chtěla. Asi to je ale tím, že jsem se snažila být mírná, protože mám Zavrženého opravdu ráda. Ještě ale zbývá korektura chyb a případné poslední úpravy, ale do konce týdne se tu určitě objeví. 
A tady, na straně 46, je ta pověstná věta, kterou jsem na goodreads stále dokola omílala: "Je nezvykle vysoký, téměř 183 centimetrů." A stále má reakce je... What the hell?!

A do třetice všech fotek, Sapphique s Todde Meyenem, který se na konec umístil na 10. místě. Ale pokud by to někoho zajímalo, náš Michal Beran ulovil 2. místo, hlavně díky svému 360 bikeflip to tailwhip, ale to je jedno, to s knihami nemá nic společného... 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Krásne 8) Na Sapphique sa chystám 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Sapphique je skvělá knížka!!
    a super chvilky, těším se na další! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem moc ráda, že jsi se zapojila :) Chvilky jsou skvělé, taktéž se těším na další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš já jsem ráda, že si tenhle projekt vymyslela! ;)

      Vymazat