Letos v kinech (2)

by - ledna 31, 2013

Nějak koncem prosince jsem sem dávala seznam filmů, které by měly jít do českých kin v lednu. A jelikož už je leden skoro v čudu, je načase se podívat na další měsíc.

Jack Rozparovač 21. století aka Maniak v čele s Elijah Woodem míří do kin už 7. 2. Ovážný a psychologicky laděný horor ze současného Los Angeles je novým zpracováním jednoho z nejlepší thrillerů všech dob.

Jedno u poměrně očekávaných knižních zpracování, Nádherné bytosti, míří do kin na Valentýna, tedy 14. 2. Příběhu na motivy série o prokletých zaklínačích Margaretch Stohl a Kami Garsia se ujal režisér romantického filmu P. S. Miluji tě.

Pak je tu film s Katniss aka Jennifer Lawrence Terapie láskou, romantická drama-komedie od režiséra Tří králů a Flirtování s katastrofou. Kniha Jennifer se tam objeví i Robert DeNiro, Bradley Cooper nebo Julia Stiles. Na film můžete zajít od 28. února. 


A pak je tu netradiční zpravování známé pohádky bratří Grimmů o Jeníčkovi a Mařence. Akorát s tím rozdílem, že místo toho, aby nevědomky sedali čarodějnici na pekáč, se v tomhle fantasy hororu ohání středověkým AKáčkem a kuší. Hlavní role si střihli Gemma Arterton a Jeremy Renner. Film bude v kinech od 28. 2.

You May Also Like

5 komentářů

  1. Těším se na všechny filmy s Jennifer Lawrence a Jeníček a Mařenka vypadají srdně. :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Terapie láskou je super film, veľmi sa mi páčil, odporúčam 8)
    Na Nádherné bytosti sa moc teším aj keď som ešte knižku nečítala, ale chystám sa 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo?? :) Tak se na to musím podívat. :) A jsem zvědavá, co na Bytosti budeš říkat. :) :D

      Vymazat
  3. Všetky tieto filmy mám v pláne si tento rok pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám v plánu, ale moje peněženka asi hodně zapláče. :D

      Vymazat