Knižní hitparáda 2012: NEJvětší zklamání

by - ledna 02, 2013


Za tímhle vším stojí . :)
The Lost Code (The Atlanteans, #1) Clementine (The Clockwork Century, #2) 
Oproti knihám, které mě překvapily, je tento seznam mnohem, mnohem kratší. Nakonec jsem totiž vybrala jen čtyři knihy, které mě nějakým způsobem zklamaly. Rozhodně největší zklamání je The Lost Code (recenze) od Kevina Emersona. Nuda, nuda, nuda, nuda a nuda. Opravdu, tuhle knihu jsem četla skoro dva měsíce a nebylo tam vůbec nic, co  by mě u čtení drželo. Rozhodně nedoporučuji. 

Pak je to Železný král (recenze), který byl také poměrně dost nudný. A také mě u toho zabíjel ten překlad. Pokračování si rozhodně ale přečtu, dokonce ho mám už i doma, ale to jen proto, že věřím, že se to zlepší. Rozhodně to ale byla dobrá vílí zkušenost, ale čekala jsem od toho hodně víc.

Clementine od Cherie Priestové je volné pokračování Zemětřesu. Zemětřas se mi opravdu líbil a čekala jsem něco takového i od útlé knížečky Clementine. Bohužel, zas tolik mě to nezaujalo. Ale! Musím uznat, že je to geniálně postavený příběh a nebavil mě jenom proto, že přes tyhle dobrodružné špionážní knihy zrovna moc nejsem. 

A nakonec je to Démon z Hex Hall (recenze), pokračování skvělé oddechovky Čarodějnice z Hex Hall. Bohužel jsem knihu přecenila a nakonec se mi líbila mnohem míň, než jsem čekala. 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Mne sa Démon lúbilo ešte viac ako 1. časť 8D asi na to treba mať aj správnu náladu a očakávania 8)
    ale 3ka je určite skvelý záver!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že de Démon všem líbil a mě se to prostě zdálo postavené na hlavu. :D Ale poslední díl se mi zase opravdu líbil. :)

      Vymazat
  2. Hex Hall :O to se divím, já tuto sérii nedám dopustit, líbí se mi všechny díly, právě čtu trojku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trojka mi ale přišla mnohem lepší než dvojka! :) U té dvojky to byl prostě jenom nějaký zkrat, nebo nevím prostě... :D

      Vymazat