Potřeštěné letní kniho-dumání (6)

by - srpna 05, 2012

Projekt originálně pocházející od Syki, ale momentálně pod taktovkou VeEee. Cílem je každý týden sestavit žebříček 5 knih na dané téma. A pro dnes zadání zní:

Knihy, které přilákají potencionální objekt(y) letní lásky
Taky jste vždycky chtěli zažít tu správnou a nespoutanou letní lásku? Ukradené polibky, nekončící procházky a krásně přiblblý výraz na tváři. Jenže ono je z toho nakonec prd a tak hledáte pomoc v knihách. Sestavte seznam 5 knih, které jsou podle vás zaručeným lákadlem pro opačné pohlaví anebo knihy, v nichž jste našli inspiraci a napište, proč jste si vybrali právě je.

1. Hra o trůny

Ano, asi to je zvláštní, ale je to jistým lákadlem pro kluky. Má jakákoliv snaha nahodit řeč s kluky o knihách končí u odkazu na Hru o trůny. Vážně. Ať už sledují seriál nebo čtou knihy, rozhodně by ocenili holku, která by se s nimi mohla bavit právě o tomhle.







2. Hunger games

Ano! Další kniha, o které se můžete s klukama bavit. Víte, jednou jsme strávila celou dvouhodinovku výtvarky tím, že jsem se spolužákem mluvila právě o těhlech knihách. Takže, ano, mohlo by to být taktéž dalším lákadlem. 






3. Odkaz dračích jezdců

Stejný případ jako Hunger games. Ano, takhle je to i s dračími jezdci. Také nevyčerpatelné téma.









Dnes jsem se to rozhodla pojmout trochu jinak, ale snad to nevadí. :) Takhle jsem se rozhodla vyšvihnout tři knihy, nebo série, o kterých jsou kluci schopní mluvit, protože znají buď samotné knihy nebo alespoň film či seriál. Dál by tu rozhodně mohl být třeba Kmotr nebo třeba knihy WoW nebo Star Wars, ale to už je trochu jiný kafe. :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Mě napadly ještě třeba knihy Assassin's creed nebo klasika - Harry Potter...^^
    Ale s těmi Dračími jezdci stoprocentně souhlasím, s tím jsem se už u kluků setkala... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teda tyhle dvě jsem úplně opomenula. :D Jak jsem mohla zapomenout? :D

      Vymazat
  2. Se všemi naprosto souhlasím, zvláště se Hrou o trůny a Eragonem, vlastní zkušenost. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Supeeer :) No klidně bych si s nějakým klukem o knihách popovídala! Moc ráda.. škoda, že žádný není na obzoru :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky se někdo najde. ;) Já jsem až nedávno zjistila, že zrovna Hunger games četli i kluci, do kterých bych vůbec neřekla, že vědí, co je to kniha. :D

      Vymazat