Filmové premiéry - únor 2012

by - února 05, 2012

Vím, že vedu čistě knižní blog, ale na druhou stranu ono nějaké to filmové rozptýlení také neuškodí. Proto jsem se tedy rozhodla, že sem budu začátkem každého měsíce postovat to, co se chystá do kin. Jenom vás chci upozornit, že ne všechny filmy rozhodně do těch kin půjdou, nebo že půjdou do kin všude.



Na čtvrtek 2. února dopadla premiéra filmu od režiséra Joshuy Tranka s  názvem Kronika. Pointou tohoto sci-fi thrilleru je, že tři kamarádi ze střední nabudou nadpřirozených schopností. Podle všeho by ve filmu měly být i prvky hororu a v hlavních rolích můžeme vidět Michaela B. Jordana, Michaela Kellyho a Dana DeHaana.
Ve stejný den se své premiéry dočkal snímek Hugo a jeho velký objev. Dobrodružné rodinné drama od Martina Scorsese z pařížského nádraží se zaměřuje na osud sirotka Huga (v podání Asa Butterfielda) a vynálezu jeho otce - robota s klíčkou dírkou ve tvaru srdce.

Dál je tu komedie s Adamem Sandlerem v hlavní roli s názvem Jack a Jill. Jack a jeho žena (Katie Holmes) se ze všeho nejvíc děsí jednoho dne v roce - díkuvzdání, kdy k nim na návštěvu přijede Jackova sestra a dvojče - Jill.

Dále je tu drama z prezidentského prostředí z režie George Cloonyho, který nese název Den zrady.

Dál je tu pokračování celosvětově úspěšného filmu 'Cesta do středu země' s názvem Cesta na tajuplný ostrov 2. V hlavních rolích můžeme vidět Joshe Hutchersona, Dwayna Johnsona a Vanessu Hudgens.

Nemůžu ani zapomenout na plyšovou bandu Mupeti. Snímek vám nabídne maraton za záchranou Mupetího divadla, aby nebylo srovnané se zemí. Kromě Mupetí bandy v čele z žabákem Kermitem můžeme ve filmu zahlédnout Jasona Segela, Amy Adams nebo Chrise Coopera.

V únoru se nám také představí česká komedie Signál v hlavní roli s Vojtou Dykem a Kryštofem Hádkem.

Tak a nakonec je tu snímek Žena v černém, kde hlavní roli ztvárnil sám velký čaroděj Daniel Radcliffe.

You May Also Like

0 komentářů