Top Týždňa 15 (Nenáviděné postavy)

by - září 26, 2011


Toto meme pořádá Luu. Meme se zveřejňuje každé pondělí a bude to vždy seznam (obsahující 10 bodů) na dané téma.

Jak jsem na konec zjistila, i když nemám ráda hodně postav, nedají se všechny označit tak, že bych je nesnášela. Proto je ten seznam jen 7 nenáviděných postav. :)


Může obsahovat spoilery!

# Simon (Nástroje smrti)

Víte, nikdy jsem ho neměla ani trochu ráda. Dobře, možná někdy na začátku, ale to opravdu malilinko. A i když připočtu to, že má někdy opravdu dobré hlášky a připomínky, prostě ho ráda nemám. Naprosto strašně mě vytáčelo, jak se do všeho motal, pořád remcal atd. atd...






# Shay (Smečka)

Není to jenom moje zaujatost. Dokonce prý existuje i statistika, že 85% čtenářů Shaye nesnáší... A i když jsem se vážně snažila mít ho ráda, prostě to vůbec nešlo. Je to něco jako se Simonem. Prostě nevěděl, kde je jeho místo, kam patří, a pak se motal všude kolem a strkal nos do věcí, do kterých mu vůbec, ale vůbec nic nebylo...






# Bella Swan (Twilight)
No možná se vám to bude zdát kruté, ale jsem zastáncem toho, že měla v Rozbřesku Bella umřít. Vždyť... nebylo by náhodou všem okolo ní mnohem líp? Vždyť to ona vlastně může za všechno - James, Victoria, armáda novorozených, Volturiovi... Ježíš... Proč to Meyerová nedokázala?







Jared Howe (Hostitel)

Když se Jared ještě objevoval v Melaniiných vzpomínkách, měla jsem ho ráda. Byl vlastně takovou moderní obdobou prince na bílém koni, díky kterému se všechno změnilo k lepšímu. Jakmile se ale Wanda objevila v jeskyni, začala mi hrozně svým chováním lézt na nervy. A s každým přečtením knihy se to jen stupňovalo.






Daniel Grigori (Pád)

Já prostě nechápu, co na něm Luce vidí. A doufám, že to nebudou jeho fialové oči, kterýma si mě jenom tak mimochodem vůbec nezískal. Prostě mi celou dobu připadalo, že se chová jako úplný idiot - a ano, on se tak vážně choval, a spíš jsem se stavěla na Camovu stranu.







Stefan Salvatore (Upíří deníky)

Upíří deníky jsem nikdy nečetla a ani se na to nechystám. Zato ale sleduju seriál a tam už mi Stefan lezl na nervy dostatečně. A když jsem přečetla Stefanovy deníky, to slovo 'dostatečně' dostalo úplně nový rozměr. Já sakra prostě nechápu, co na něm všichni vidí - konkrétně teda myslím Elenu a Katherine...






Savannah (Milý Johne)


Asi nikdy se nezbavím pocitu, že Tima nikdy nemilovala. Ve filmu jsem ten pocit ještě trochu měla, ale v knize? Ani trošku! Nikdy mi k srdci nepřirostla a místy mi fakt bylo Johna líto za to, jak se k němu chovala. A určitě jí ani nedošlo, co udělal pro Tima. 

You May Also Like

1 komentářů

  1. Souhlasím se Shayem - on je hrozně moc zženštilý... Br... To Ren... Ach... Potom se Stefanem - ten je až moc... hodný... Já jsem team Damon! :D Savannah mě taky štve. proč na něj nepočkala? Navíc v knížce to bylo strašný, když jsem viděla ty rozhovory s ní ke konci... Vždy´t ona si ho snad vzala jen kvůli tomu aby Johnovi řekla... Sbohem! Vím, že to muselo být pro ni těžké, ale mohla počkat... :/ Potom Jared -o tom se ani nemusím zmiňovat proč, ne?
    To s čím ale nesouhlasím je Bella. Jo, je to všechno kvůli ní, ale kdyby umřela... Všechno by přišlo vniveč a Edwarda s Jacobem by to zničilo. A nejenom je. Já ji mám prostě ráda... :P I když si myslím, že jsem až moc zaujatá...

    OdpovědětVymazat