Mesačná chvastačka - Červenec

by - srpna 01, 2011

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. 
Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)
Narile©http://tvorba-n.blog.cz
Zakoupené knihy

1. Inkarceron (Inkarceron #1) - Catherine Fisher
2. Nádherná temnota (Kronika prokletých zaklínačů #2) - Garcia, Stohl
3. Nádherné bytosti (Kronika prokletých zaklínačů #1) - Garcia Stohl
4. Luxus (Luxus #1) - Anna Godbersen
5. Trápení (Sukuba #1) - Richelle Mead (recenze)

Sukubu jsem si koupila, když jsme náhodou zabloudila do knihkupectví s úmyslem, že si koupím Nádherné bytosti. S těmi jsem pochopitelně neodešla. Mám ji už přečtenou a musím uznat, že se mi líbila, i když jsem možná čekala něco víc. Luxus jsem si koupila, když jsem zabíjela čas v obchoďáku po kině s kámoškou a čekala na rodiče, až mě vyzvednou. No, nemělo jim to tak dlouho trvat, protože jsem si nakoupila ještě oblečení. No a nakonec tedy Prokletí zaklínači a Inkarceron. Všechny tři knihy jsem si koupila jako odlehčení po tom, co jsem čtyřicet minut vybírala knížku dědovi k narozeninám.
Narile©http://tvorba-n.blog.cz
Darované knihy

1. Stříbrná relikvie (Mercy Thompson #5) - Patricia Briggs (recenze)
2. Vyhořelá (Škola noci #7) - P. C. a K. Cast

Tak tyhle knihy jsem měla předobjednané už od června, ale přišli až prvního července, takže je zahrnuji až v této chvástačce. Byly pořízeny v rámci vysvědčení. A ano, Školu noci jsem stále nečetla. :D 
Narile©http://tvorba-n.blog.cz
Vyhrané knihy
1. Starcrossed (Starcrossed #1) - Josephine Angelini

Ano, poprvé tato kolonka není prázdná. Knihu jsem vyhrála u Shany, ale ještě jsem se nějak nedostala k tomu, abych ji začala číst. Je pravda, že jsem tento měsíc měla docela štěstí, protože jsem ještě vyhrála Gossip Girl u Willindy, ale momentálně jsem mimo Prahu, takže jsem ještě nevybírala poštu. Takže ji zahrnu až  do srpnové chvástačky. 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Starcrossed bych hrozně moc chtěla... přemýšlím, jestli si ji neobjednám na BookDepository. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si zrovna nedávno koupila Nádherné bytosti a Nádhernou temnotu. =)

    OdpovědětVymazat
  3. Lucky girl ! :) Na Starcrossed se mi líbí hlavně ta obálka, ale ani podle anotace to nevypadá špatně , budu doufat, že se k téhle knize někdy nekde dostanu :). Trápení jsem málem podlehla když jsem byla nedávno po dlouhé době v knihkupectví a ona tam byla vystavená a volala mě k sobě :D... Ale musela jsem si koupit pouze jednu knihu a měla jsem už vybráno Glee. :)

    OdpovědětVymazat