Top Týždňa 8 (Vedlejší postavy)

by - července 04, 2011



Toto meme pořádá Luu. Meme se zveřejňuje každé pondělí a bude to vždy seznam (obsahující 10 bodů) na dané téma.

Tak jak na to koukám, kluci to zase vyhráli na plné čáře! Nevím, čím to je, ale mužské postavy si vždy víc oblíbím, ať dělám, co dělám... 
Může obsahovat spoilery!

# Kyle O'Shea
Kyle je téměř identická bratr Iana z knihy Hostitel od autorky slavné ságy Stephenie Meyerové. I přes jeho hodně výbušnou a neúplně milou povahu jsem si ho oblíbila dokonce víc než Jareda. Kdybych ho měla porovnat s jinou knižní postavou, určitě by to byl Emmett z Twilight, i když u Kylea převládají ty špatné vlastnosti.





Doug Silver
Doug představuje v knize Odstíny života od české autorky Lusy Adams vlkodlaka a tak trochu vůdce skupinu pár lovců. Jako na vlkodlaka nám autorka poskytla zase úplně jiný náhled než na jaký jsme byli zvyklí - nebo alespoň já. Je plně svazován měsícem a má své tradiční vlkodlačí touhy.



# Warren
Tak Warren je dalším vlkodlakem na tomto seznamu. Je ze série o Mercy Thompsonové z pera Patricie Briggs. Když si to tak vezmu, i u něho jsou jisté neobvyklé věci. Například to, že je to vlkodlak homosexuál (a druhým nejdominantnějším vlkem ve smečce!). Navíc, i jeho přítele, právníka, Kylea jsem si nesmírně oblíbila.  





Seth Clearwater
Poslední vlkodlak na tomto seznamu je Seth z Twilight. Setha jsem si nejdřív oblíbila hned ve filmu, který jsem viděla ještě dřív, než jsem ságu začala číst. Ještě víc jsem si ho oblíbila v Rozbřesku, kde byl jednou z mála postav, která mi po čase nezačala lézt na nervy.







Stefan
Stefan je mým nejoblíbenějším upírem a asi jím vždy zůstane. Nevím, z jakého důvodu jsem si ho hlavně oblíbila, snad kvůli jeho dokonalému vystupování a nebo jeho posedlosti Scooby-Doem, ale ještě si víc než dobře pamatuji, jak jsem celý Železný polibek, třetí díl série Mercy Thompson, nadávala, že tam vůbec nebyl!






Jamie Stryder
Bráška Melanie Stryderové z knihy Hostitel si mě dokázal dokonale získat. Ani vlastně nevím proč. 











Christian Ozera
Ať máte na něj jakýkoliv názor, já si ho neskutečně oblíbila, hned, jak se v sérii Vampýrská akademie objevil. Asi ho mám ráda proto, že mi někdy tak trochu připomíná mě.








Vee Skyová
Jediná holka na tomto seznamu a jak je vidět, hodně z mála mých oblíbených dívčích postav. Nejdřív jsem ji moc ráda neměla, ale když se z té hloupoučké Vee stala v druhém díle série Zavržený vtipná a praštěná osoba, nemohla jsem si ji neoblíbit.







Adrian Ivaškov
Zkuste si ho neoblíbit! Mou hodně oblíbenou postavou se stal už ve druhém díle Vampýrské akademie. Stejně, chudák kluk, když si vezmu, jak se k němu Rose vždycky zachová.









Alek Lightwood
Docela hodně, hodně dlouho jsem přemýšlela nad tím, jestli sem zařadit Magnuse nebo Aleka. Nakonec to tedy vyhrál Alek. Můj milovaný homosexuální lovec stínů.Všímáte si toho, že když je v knize nějaký gay, je šíleně těžké si ho neoblíbit?








# Finnick Odair
I když jsem nijak neudělovala příčky, protože by to opravdu nebylo fér, vítězem by pravděpodobně byl Finnick. Už ve Vražedné pomstě jsem si ho nesmírně oblíbila - hned, co nabízel Katniss cukr. V Síle vzdoru jsem ho začala spíš litovat, ale na tom, abych ho neměla tolik ráda to nic nezměnilo. Ale... je ho hold škoda. :(

You May Also Like

2 komentářů

  1. Stefan! Presne to isté, celý tretí diel som nadávala, že tam nebol :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sériu o Mercy Thompson si chcem prečítať, už sa teším, ked sa mi dostane pod ruku. :)

    OdpovědětVymazat