Nejsi dost dobrý TAG

by - října 13, 2017

Počeštěná verze You're Not Good Enough TAG, který se dá najít u zahraničních blogerů. Princip je úplně stejný jako u podobných shippovacích TAGů - do nádoby dáte 30 jmen hrdinů a pak losujete dvojice. Z té dvojice pak musíte vybrat někoho, koho vyberete pro splnění dané otázky - nebo ho někdy také obětujete. 
 1. Oba hrdinové tě chtějí zabít. Koho zabiješ jako prvního, abys měl/a větší šanci na přežití?
Lena (Delirium) X Peeta Mellark (Hunger Games)
Když nad tím tak přemýšlím, je to dost zapeklitá otázka, protože si nedokážu představit takový alternativní vesmír, ve kterém bych vůbec mohla Peetu zabít. Každopádně podle logiky otázky by to musel být on (nemluvě o tom, že by mi to bylo nesmírně líto). 

 2. Vylosovali tě jako splátce do Hunger games. Kdo chceš, aby se za tebe nabídl jako dobrovolník?
Jared Howe (Hostitel) X Tris (Divergence)
Sice jsem nikdy nepatřila mezi skalní fanoušky Jareda, ale na čtvrté přečtení Hostitele už mi přestal lézt na nervy. Navíc si myslím, že Trisiny sebevražedné tendence by se do arény docela hodily a navíc by docela dokázala slušně zamávat s protivníky. A vždycky měla víc štěstí než rozumu, takže by možná měla i trochu šancí. 

3. Jste na pustém ostrově a došlo vám jídlo, takže vám nezbývá nic jiného než kanibalismus. Koho zabijete a sníte?
Partridge Willux (Čistý) X Cassian (Drakie) 
Pečený drakie by sice mohl být nečekaná kulinářská lahůdka, ale pořád bych se přiklonila spíš k tomu Partrigeovi. Už jenom kvůli tomu, že Cassian je drakie a umí lítat, takže by to s tím uvíznutím na pustém ostrově nebylo tak žhavý. (Stále jsem ale neměla Partridge ráda natolik, abych se ho vůbec pokoušela zachránit). 

4. Jsi nový komixový hrdina (samozřejmě, že máš vlastní seriál). Koho si vybereš jako svého parťáka?
Samuel McCormick (Mercedes Thompson) X Patch Cipriano (Zavržený)
Samuela zbožňuju. Hrozně, hrozně, hrozně moc. Ale Patch je zase o dost víc badass a navíc se nebojí špinavý práce. A umí si se vším (a každým) až moc dobře poradit. Jako svého parťáka bych si tedy vybrala Patche. Ale vůbec bych se nebránila tomu, aby mi Samuel doma dělal domácího mazlíčka a vařil mi večeře. 

5. Jsi manažerem známé firmy. Koho vyhodíš kvůli nedostatku komunikačních schopností? 
Travis Maddox (Krásná katastrofa) X Rose Hathaway (Vapmýrská akademie)
Dvě prořízlejší pusy jsem si vylosovat nemohla. Každopádně na hodinu by letěl Travis, protože je to prostě idiot a nikdy jsem neobjevila to kouzlo, kterým si tolik čtenářek omotal okolo prstu. Každopádně si myslím, že by to nebylo kvůli nedostatku komunikačních schopností, ale spíše kvůli tomu, že by si zákaznice tahal do postele (a pak je odkopl a ony by znovu už nikdy nepřišly). 

6. Dočetl/a jsi knihu, ve které umřela tvá oblíbená postava. Kdo tě utěší?
Cinder (Měsíční kroniky) X Jem Carstais (Pekelné stroje)
Jem! Upřímně si nedokážu představit lepšího utěšovatele než jeho. Cinder by mu mohla konkurovat jedině tím, že by mi vyrobila štěňátko-kyborga. Ale to by musel být fakt extra kousek, abych ji vyměnila za Jema s houslemi (nemluvě o tom, že Jem opravdu je jedna z mých nejoblíbenějších postav.) 

 7. Máš narozeniny, ale někdo na tebe zapomněl. Kdo je ten hajzl?
Jace Wayland (Nástroje smrti) X Cyra (Čáry života)
Jace by nikdy, nikdy, nikdy nezapomněl na narozeniny (a jestli si někdo myslíte opak, tak prosím hezky mlčte). Na druhou stranu je Cyra tak hrozně moc sebestředná, že bych klidně věřila tomu, že zapomene. 

 8. Jdeš na pyžamovou párty a můžeš s sebou vzít jenom jednoho člověka. Kdo to bude?
Saba (Krvavá cesta) X Celaena Sardothien (Skleněný trůn) 
Když opomenu skutečnost, že Celaena je dost dobrý povaleč, dokážete si představit, jaká by to s ní byla sranda? :D A těch historek, co by mohla vyprávět? Jasná volba!

9. Jsi těhotná! Kdo je otec? (U kluků to chce trochu představivosti :D)
Dimitrij Belikov (Vampýrská Akademie) X Edward Cullen (Stmívání)
Takže na je na výběr poloupírské dítě s panovačným manipulátorem (za cenu vlastní přeměny v upíra), anebo dhampýrské dítě s ruským přízvukem, co se rovnou narodí v baloňáku. No upřímně moje sympatie jsou stejně jasné a můj odpor k Edwardovi tak veliký, že je stejně jasná volba Dimitrij.

 10. Máš vztahovou krizi a svěřuješ se kamarádům na chatu. Kdo z nich tě nechá viset na "přečteno"?
Cassia Reyes (Dokonalý pár) X Juliette (Jsem roztříštěná)
No jako dva sebestřednější charaktery bych si asi těžko vytáhla. Cassie ale občas přemýšlela i nad vyšším dobrem než jen nad sebou, takže by mě na přečtenu nechala spíš Juliette. Už jenom kvůli tomu, že měla tolik trablí s láskou, že by na cizí dramata neměla čas. 

11. Je ráno a ty jdeš do kuchyně na snídani. Tvoje mamka ale zmizela a místo ní v kuchyni stojí...
Ian O'Shea (Hostitel) X Bella Swan (Stmívání) 
Pokud by v kuchyni stála Bella, byla by už celá v plamenech. Ale kdybych tam potkala Iana (pro kterého mám už léta neuvěřitelnou slabost), rozpustila bych se blahem. Takže... V rámci zachování vlastního baráku bych tam raději potkala jeho (samozřejmě do toho nebudu tahat svoje osobní preference a třeba i skutečnost, že Ian je jednou z nejdokonalejších postav vůbec). 

 12. Musíš si vybrat partnera na maturiťák. Kdo to bude?
Adrian Ivaškov (Vampýrská akademie) X Perry (Pod nekonečnou oblohou)
Oh! Jak by tu vůbec někdo mohl konkurovat Adrianovi?!

 13. Ve městě je tvá oblíbená kapela a ty máš dva lístky. Koho ze svých kámošů vezmeš s sebou?
Lucinda Price (Pád) X Day (Legenda)
Už jenom skutečnost, že s Luce bych si hodně těžko padla do oka, protože mě v Pádu neuvěřitelně rozčilovala už od prvních stránek dává jasné preference Dayovi. Navíc Day mi vždycky přišel jako někdo, kdo by mohl být ideálním parťákem na koncert (a u něho víc vsázím na to, že bychom mohli mít podobný hudební vkus). 

 14. Máš průšvih ve škole, ale můžeš se z toho vykecat. Na koho to hodíš?
Jacynda (Drakie) X Tomohiro Yuu (Ink)
Tomohiro Yuu byl až na pár inkoustových incidentů neuvěřitelně vzorným a nadějným žákem, u kterého by asi málokdo věřil, že by byl součástí nějakého průšvihu. Proto bych se přiklonila spíš k Jacyndě, která se průšvihům moc nevyhýbala, naopak spíš do nějakého vždycky spadla. 

 15. Na opuštěný lesní cestě se ti rozbilo auto. Komu zavoláš, aby tě vyzvedl?
Čtyřka (Divergence) X Manon (Skleněný trůn)
Zaprvé Čtyřka jezdí vlakem a nikdy nezmohl na vlastní auto. To je zásadní bod. Zadruhé ale Manon lítá na wyvernovi. A kdo by zatraceně nechtěl letět na wyvernovi?! 

Tak tohle bylo mých patnáct dvojic. Měla jsem tenhle TAG rozepsaný už hrozně dlouho a abych řekla pravdu, od svých původních rozhodnutí jsem se v určitých bodech poměrně radikálně odklonila. (Ale nebudu prozrazovat v čem :D). A pokud vás TAG zaujal, určitě se nebojte taky zapojit a rovnou mi hodně odkaz, ať se taky můžu podívat!

You May Also Like

0 komentářů