Měsíční chvástačka - prosinec 2014

by - ledna 06, 2015

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)
Esej o tragédii, Elizabeth Labanová
Řekni vlkům, že jsem doma, Caron Rifka Brunstová
Potrhaná křídla, Ruta Sepetys
Jednou ano, dvakrát ne, Cylin Busby
Bílá jako sníh, rudá jako krev, Alessandro d'Avenia
Papírová města, John Green
Čtyřka (Divergence #3.5), Veronica Roth
Eleanor & Park, Rainbow Rowell

Začala bych tím, že mi tahle chvástačka nebyla vůbec přána. Ještě něž jsem si knížky z Vánoc uklízela, fotila jsem je, ale teď nějakým záhadným způsobem nemůžu přijít na to, kam mi ty fotky zmizely. A protože si nechci rozebírat knihovnu, a pak zase pracně vymýšlet, kam jakou knihu strčit, tak jsem si popůjčovala obrázky z netu (a to jsem ještě na dvě knížky zapomněla). Každopádně. Chvástačku jsem naposledy dělala v srpnu a tak nějak nemůžu přijít na to, jestli jsem si vlastně nějakou knihu kupovala nebo ne, ale naposledy jsem asi utrácela za Dárce. Ale teď už fakt k něm knížkám. Je docela zvláštní, že jsem si k Vánocům objednala jednu jedinou fantasy/sci-fi knížku, a to právě Čtyřku - a to hlavně kvůli tomu, že je to a) součást divergence a za b) prostě Čtyřka.
Nabíječ (Nabíječ #1), Alice Clatyon
101 mandal pro krásný den

Tak teda zde jsou ty dvě knihy, co jsem zapomněla dát do toho přehledu nahoře. Nabíječ, protože chci prostě něco na odreagování a mandaly, protože je potřeba u něčeho prokrastinovat při učení se na zkoušky. 
Burn for Burn (Burn for Burn #1), Jenny Han
Fire with Fire (Burn for Burn #2), Jenny Han
Ashes to Ashes (Burn for Burn #3), Jenny Han

Když se vrátím v čase, objednávala jsem si ke svému listopadovému svátku celou trilogii Burn for Burn od skvělé autorky Jenny Han. První dva díly jsem četla jako ebook, na první je dokonce recenze, a já se nemůžu dočkat, až konečně zjistím, jak to skončí. Bohužel mám s dočítám posledních dílů nějaké problémy, a tak se k němu dostanu až bůhví kdy. A jak tak přemýšlím, do knihovny se mi dostala ještě jedna kniha, a tou bylo S tebou už nikdy od Alexandry Potter, jakožto RC.
Losing It (Losing It, #1) Solitaire Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender 
Losing it (Losing It #1), Cora Carmack 
Solitaire, Alice Oseman
Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender, Lesly Walton
Tak a nakonec jsou tu tři recenzní ebooky, které jsou v tom posledním čtvrt roce, nebo jak dlouho to bylo od polední chvástačky, obdržela. Recenze jsou k dohledání na blogu. Za sebe rozhodně doporučuju Avu a Losing It. Solitaire nebyl zrovna pro mě, na druhou stranu většině se líbil, tak jsem asi já divná. :D

You May Also Like

3 komentářů

  1. Páni tolik skvělých knih!
    Celou první osmičku bych si hrozně moc ráda přečetla! Eleanor & Park si myslím, že by se mi hodně líbily, na Rutu Sepetysovou jsem slyšela hodně chvály a chtěla bych si přečíst obě její knížky :-D
    A pak z tvých posledních nejvíce Losing it

    OdpovědětVymazat
  2. Tolik krásných knih. Sama mám doma: Jednou ano, dvakrát možná, Papírová města, Eleanor a Park, Čtyřku, Nabíječe a Losing it. Moc bych si přála i Esej o tragédii a Potrhaná křídla. těším se na tvé recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  3. pekna sbirka :-) taky mam zrovna nejake na ceste :-)

    OdpovědětVymazat