Měsíční chvástačka: říjen 2013

by - listopadu 04, 2013

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)
Partials (Partials #1), Dan Wells
Fragments (Partials #2), Dan Wells
Věčný národ se strachy netřese, Šani Boianjou
Modrá jako safír (Drahokamy #2), Kerstin Gier
Zelená jako smaragd (Drahokamy #3), Kerstin Gier
Wreck This Journal, Keri Smith
Tuhle chvástačku jsem měla nafocenou už docela dlouho, ale nakonec se celý ten článek opozdil, protože jsem si tak trochu narychlo koupila poslední dva díly Drahokamů. :D Ono se to má tak, že jsem si sice plánovala už nějakou dobu dokoupit další díly, ale dostala jsem se k tomu až po tom, co jsem viděla film. Nicméně, ostatní knihy... Fragments a Partilas jsem měla objednané z bookdepository po tom, co jsem Partials začala číst jako ebook a zjistila, že ta kniha je tak skvělá, že ji potřebuju papírově. V té době jsem tedy ještě netušila, jak strašně moc mě ta kniha bude rozčilovat (všímáte si, že právě ty knihy, co mě tak moc rozčilují, mám opravdu ráda? :D). Nicméně pořád to byla výborná kniha a já věřím, že druhý díl bude stejně skvělý jako ten první. A nakonec Věčný národ se strachy netřese je kniha, která mě jednoho dne zaujala v knihkupectví, ale nekoupila jsem si ji. Pak jsem ji celý den hledala na internetu, protože jsem si myslela, že se jmenuje úplně jinak. No, každopádně jsem ji nakonec ulovila, přestože ji stále podezírám, že se přejmenovala. 
 Nejlepší knihou celého měsíce je rozhodně tahle. Možná právě proto, že se nejedná o knihu v pravém slova smyslu. Vaším úkolem je ji zničit plněním všelijakých úkolů - ať už více nebo méně destruktivních. Každopádně, tuhle knihu doporučuju všem kreativním lidem, protože se tam opravdu budete moct vyřádit, přestože vám tohohle journalu bude čas od času fakt dost líto. :)

You May Also Like

8 komentářů