Měsíční chvástačka: červenec 2013

by - srpna 02, 2013

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)


V šedých tónech, Rate Sepetis
Návrat (Drakie #3), Sophie Jordan
Útěk (Drakie #2), Sophie Jordan
Horečka (Zahrada nesmrtelnosti #2), Lauren DeStefano
Me and the Earl and the Dying Girl, Jesse Andrews

Do Letního knižní hopu:
Past - Lauren DeStefano, Křídla - Aperylinne Pike, Banka těl Mladší - Lissa Price
Pokud si alespoň trochu sledujete můj účet na goodreads, mohli jste si všimnout, že jsem si dávala takovou "jízdu s Drakie". První díl jsem měla doma docela hodně dlouho a konečně jsem se rozhodla, že si jej přes prázdniny přečtu. Nicméně, to jsem ještě nečekala, že ze série budu tak unesená a budu nutně potřebovat další díly. Celou sérii mám už dočtenou a můžu ji jedině doporučit. Poslední díl byl sice o něco horší než ty předtím, nebo to možná bylo tím, že jsem myslela, že se toho víc vyřeší, ale rozhodně by vám tahle skvělá série neměla uniknout! :) 
Dál jsem si také společně s Drakie pořídila Horečku, pokračování Pasti (o kterou můžete momentálně soutěžit). První díl jsem ještě nečetla, ale rozhodně se na knihu chystám, protože jsem toho o ní docela hodně slyšela, takže jsem poměrně dost zvědavá. A poslední kniha, kterou jsem si pořídila, je z bookdepository a jmenuje se Me and the Earl and the Dying Girl. Vlastně nemám moc představu o tom, o čem tahle kniha je, ale ta obálka se mi strašně líbí a navíc uvnitř je kniha taky moc pěkná. Dokonce jsem četla docela hodně pochvalných věcí, takže jsem opravdu zvědavá. :)
V šedých tónech
A málem bych zapomněla. Také jsem obdržela od CooBoo ARC knihy V šedých tónech, kterou momentálně dočítám. A musím vám říct, tahle kniha je opravdu něco! Je to strašně čtivé a emotivní a... no... pravdivé. Jinak jsem si pořídila i novou čtečku, Kindle 5, protože mi moje Jinke odešla. No, i když to přiznávám nerada, Kindle se mi zdá nesrovnatelně lepší, takže kdyby se s ní něco nedejbože stalo, tak čtečky už jedině od této značky. :)

You May Also Like

16 komentářů

  1. Drakie bych si ráda přečetla. :) Horečku jsem si taky pořídila tento měsíc. Jinak moc pěkné kousky.. :)))

    OdpovědětVymazat
  2. To je vážně Drakie tak dobrá? :) Jako slyším na ni samou chválu, je to YA a fantasy (tzn. můj žánr) ale když já do těch draků moc nejsem :D Máš už na ni na blogu recenzi? Dívala jsem se a nějak ji nemůžu najít, ráda bych si přečetla.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbila strašně moc! ;) Já taky do draků moc nejsem, třeba takový Eragon mě zrovna neoslnil, ale tady to nejsou vyložen draci, žádné obrovské ještěrky nebo tak. :D A recenze je ve fázi přípravy (čti: ještě jsem nezačala, ale jednou rozhodně bude). :D :)

      Vymazat
    2. Ok, budu teda čekat! :) (čti: budu čekat než zapomenu, což se pravděpodobně stane velmi brzo páč mám hlavu furt oblacích, proto se určitě Ty nezapomeň připomenout a klidně mi hned po jejím zveřejnění napiš! :D ;))

      Vymazat
    3. Neboj, zítra se tu určitě ta recenze objeví! ;) :D

      Vymazat
  3. Zavidím Drakii..já jsem zatím četla jen první díl.. a ani jeden vlastně doma nemám..:/

    OdpovědětVymazat
  4. Me and the Earl and the Dying Girl má opravdu krásno obálku ... závidím :D Jinak Drakie je opravdu moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Drakii bych si taky chtěla přečíst :) Sérii Zahrada nesmrtelnosti doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Zahradu se v nejbližší době chystám, všichni to vychvalují, tak sad budu stejného názoru. :)

      Vymazat
  6. Úžasné knih!!! Taky byh chtěla Drakie 3, snad si ji brzo koupím..

    OdpovědětVymazat
  7. V šedých tónech vypadá velmi zajímavě, hned sem si to lupla v databaziknih, že si to přečtu :D

    OdpovědětVymazat