Měsíční chvástačka - Duben

by - května 01, 2013

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit.  Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)
Dokonalý sen (Matched #2), Ally Condie
Krásná katastrofa, Jamie McGuire
Křídla (Křídla #1), Aprilynne Pike
Bitevník (Mechanické století #3), Cherrie Priest
Fuck America, Edgar Hilsenrath
Na poměry posledních měsíců byl duben poměrně bohatým měsícem, protože jsem si našla čas a pořídila si pět knih, což bych horko těžko dala dohromady za posledního čtvrt roku. Krásnou katastrofu a Křídla jsem si pořídila v Luxoru, kam se ještě v dohledné době chystám zajít pro Hvězdy od Johna Green v originále. Jinak Křídla bych si sama o sobě asi nikdy nekoupila, ale když už byla ve slevě, tak proč si je nepořídit, ještě s tak pěknou obálkou. A co já vím, třeba se mi kniha bude i líbit. Jinak Katastrofu už mám rozečtenou a zatím nevím, co si o tom myslet. Rozhodně to není špatné, ale mám pocit, že co se tajného zápasení týče, autorka by se měla podívat na nějaké pořádné MMA, protože někdy to fakt nedává smysl. Ale co už, třeba to nebude vůbec špatné. 
Dál je tu ještě Dokonalý sen, pokračování Matched, na které jsem moc zvědavá. První díl jsem četla na začátku léta a moc mě překvapil, tak doufám, že pokračování zklamání rozhodně nebude. Po dlouhé době jsem se taky rozhodla zainvestovat do Mechanického století, přestože mě druhý díl zrovna nenadchnul, ale přesto to jsou naprosto geniálně vystavěné příběhy. A poslední přírůstek do knihovničky je kniha Fuck America, po které jsem pokukovala strašně dlouho a nakonec ji ulovila za pouhých 99 Kč. Doufám ale, že se mi to bude líbit. :D Co jsem tak listovala knihou, je to vyprávěné docela zvláštně, různě se tam prolínají umělecké styly a celkově vyprávění, takže jsem na to fakt zvědavá. :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Na Krásnu katastrofu sa jednoznačne chystám 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Katastrofu mám doma a jsem moc zvědavá! Uvidíme, jak se mi knížka bude líbit.. recenze jsou dost rozporuplné.. uvidíme :)
    skvělý článek, boží knížky! :)
    mám chuť přečíst si Dokonalý pár! škoda, že knížku nemáme doma :(
    měj se krásně, těším se na další články!!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásnou katastrofu bych chtěla domu :-) všichni na ni mají pozitivní názory :-)
    jinak krásné knihy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná Katastrofa na mě čeká doma v angličtině, ale vůbec nevím kdy se k ní dostanu, v každým případě se na ni těším. Máš jinak pěkné knížky :)

    OdpovědětVymazat