Kouzelná knihovnička (2)

by - dubna 06, 2013

Druhá část Kouzelné knihovničky. Opět se  omlouvám za kvalitu fotek, tak nějak technika stávkovala a toho zrnění se prostě zbavit nedokážu. (Doufám, že vám ty fotky půjdou alespoň zvětšit, protože jestli ne, Bůh chraň blogera!)

Tak, zde vidíte celou mou zeleno-fialovou knihovnu, v této chvíli poměrně nezaplněnou, což se ale jistě v dalších měsících změní. Momentálně ale spíš kroutím hlavou, jak fotka, u které bylo nejlepší světlo, může mít tak příšernou kvalitu! 
První polička začíná originálním vydáním Města z kostí (co si budeme povídat, ta česká obálka není zrovna pěkná), pokračuje všemi třemi díly Leviatanu (Leviatan, Behemót, Goliáš) od Scotta Westerfelda a je zakončena Divergencí a Rezistencí. V druhé části je Krátký druhý život Bree Tannerové, novela k Twilight, kterou považuju za lepší knihu než všechny čtyři díly dohromady, Válka čarodějek, Luxus a Žena v černém. Pod kachničkou je pak Cinder od Marissy Meyer a Past od Lauren DeStefano.
V druhé poličce je všech šest dílů Mercy Thompson (Měsíční píseň, Krevní pouto, Železný polibek, Zkřížené hnáty, Stříbrná relikvie, Říční znamení) a první dva díly série Alfa a Omega (Štvanice, Loviště) od Patricie Briggs. Mimo to je tematicky doplněna o plyšového Scooby-Doa, protože všichni moc dobře víme, jak moc ho zbožňuje Stefan! Druhá část je vyhrazena zlomkem knih od CooBoo v mém vlastnictví - první dva díly Vesmíru (Loď mezi hvězdami, Milion sluncí) a Tygrovo prokletí, pod ptakopyskem pak Nadpozemská a Delirium, ke kterému nedávno přibyl druhý díl, nicméně tyhle potky jsou starší.
Další polička začíná mou oblíbenou knihou, Hostitelem, Bankou těl a Dcerou kostí a dýmu, příběhem zasazenýém v České republice. Pak je tu Dokonalý pár, ke kterému už bych si konečně mohla pořídit pokračování, první díl Dolního města Léčba ostrou břitvou a bílá vydání prvních dvou dílu Chaosu od Patricka Nesse, Hlas nože a Temný ráj. Dál je tu kompletní Hunger games (také vás tolik irituje, jak je ten druhý díl menší?!) a Nejsem sériový vrah od Dana Wellse. Pak je tu hromádka začínající Střípky duší, pokračující Rudou jako rubín a dvěma dalšími díly Nástrojů smrti - Město z popela a Město ze skla.
A je tu poslední a nejobsáhlejší polička. Můj druhý výtisk Lodě mezi hvězdami, o který bude soutěž, Za všechny prachy, Tak padne náš svět, Milý Johne, Gossip Girl - Trojčata, Válka s mloky, Vetřelci a 15 minus. Pak také výtisk Inheritance, který jsem někde vyhrála a čeká na to, až nejdřív přečtu Eldesta a Brisingra. Druhá část se skládá s kupičky paperbacků. Shora jsou to Andělé noci a jejich pokračování Zrádce, anglická verze Lodě mezi hvězdami, Clockwork angel, City of Fallen Angels, Oškliví, dvě knihy ze série Mechanické století Zemětřas a Clementine, 0.4 Soumrak civilizace, Andělé 1 od Thomase E. Sniegoski a Smrtící polibek Alice Moore. Vedle jsou pak dva díly Sukuby - Trápení a Na vrcholu - a dvoje Pokrevní pouta - Pokrevní pouta a Zlatá lilie -, všechny čtyři knihy od skvělé Richelle Mead.

Tímto oficiálně ukončuji výlet za tím, jak vypadá moje knihovna a teď už jsem jenom zvědavá, jak se za nějaký ten pátek změní. 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Moc hezká knihovnička a ještě hezčí poklady! :) Strašně ti závidím 15 minus, Milí Johne a kupu dalších :))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké knihy, a kačenka v knihovně je skvělá, taky tam mám takovou :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásně barevnou knihovničku :)

    OdpovědětVymazat