Měsíčná chvástačka - Listopad

by - prosince 01, 2012

Pořádá Judit!
Jedná se o výčet všech knih, které jste za daný měsíc začali vlastnit. 
Zahrnuje knihy koupené, darované, vyhrané a knihy na zrecenzování. Nezahrnuje knihy půjčené, kradené, učebnice a podobné zlo. :)


  1. Loviště (Alfa a Omega #2), Patricia Briggs
  2. Rezistence (Divergence #2), Veronica Roth (recenze)
  3. Zlatá lilie (Pokrevní pouta #2), Richelle Mead
  4. Bitva o Hex Hall (Hex Hall #3), Rachel Hawkins

Listopad byl poměrně náročným měsícem, přesto jsem si našla i nějaký ten čas na čtení a na nakupování knih. Jak jste si možná všimli, pojala jsem to docela výjimečně pouze doplňováním sérií, které mám ráda, nebo se mi alespoň jeden díl líbil (to mluvím o Bitvě, protože z druhé dílu jsem nebyla zrovna nadšená). Z těchto knih jsem četla akorát Rezistenci, která se mi moc líbila, stejně jako první díl, přestože byl možná o něco méně slabší. Na Lilii a Loviště se moc těším, protože předchozí díly se mi vážně líbily, a Bitvu jsem začala minulý víkend číst, ale zatím jsem se nedostala moc daleko. 

Jak jsem psala, listopad byl náročný, což se odrazilo na článcích, které jsem v tomto měsíci, nepočítaje meme, zveřejnila pouze 4:
V prosinci to doufám bude lepší, hlavně okolo Vánoc, co bude volno a já budu mít víc času, protože zatím žádné plány nemám, přesto nic neslibuji. :)

You May Also Like

6 komentářů