Kindletime (1)

by - srpna 27, 2012

S postupným krmením vlastní čtečky, která sice není Kindle, nýbrž Jinke (ale uznejte, že Jinketime nezní tak pěkně), jsem se rozhodla zapojit do toho nepravidelného meme, jehož autorkou je Teresinha. Úkolem je jednou za čas napsat knihy, které přibyly do vaší čtečky, ať Kindle nebo nějaké jiné.
  
Tak dnes tu mám jednu upířinu a pak dvě dystopie. Na The Vampire Stalker jsem toho slyšela spoustu pozitivního, čímž mě kniha vážně zaujala. Navíc se mi hodně líbí obálka, která o knize leccos prozrazuje. Navíc ten nápad se mi zdá strašně zajímavý a já se do knihy snad co nejdříve pustím. Pak je tu poměrně nová kniha The Last Code, dystopie z klučičí perspektivy, která mě zaujala svou obálkou a také anotací. Hodnocení nevypadají zas tak špatně, tak snad se mi bude líbit a dokážu ji přelouskat. A nakonec je další tu dystopie z prostředí gladiátorských her s názvem Girl in the Arena. Kniha mě zaujala už dávno samotným názvem, a přestože jsem u Luu četla ne zrovna pozitivní recenzi, jsem zvědavá, jaká nakonec kniha bude. Co přibylo do vašich čteček? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Vampire stalker je v poslednej dobe dosť obľúbená a moja smola je, že sa k nej neviem dostať. No všetky tri knihy vyzerajú výborne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó. Až teraz mi došlo, že Lost code napísal Emerson (áno, došlo mi to vdety, keď som si ho prdávala na GR do to-read). Od neho som čítala Smaragdový atlas a nebolo to nič moc, tak ešte uvidím, či si knihu prečítam.

      Vymazat
    2. Na tom, že The Lost Code nebude za moc stát možná něco bude. Teď jsem přečetla skoro padesát stran a pořád mě to nějak nechytlo. :/

      Vymazat
  2. Zaujaly mě první dvě :) Možná si je doseženu a "doplním" svou kindle zásobu :) Bohužel, momentálně je má čtečka mimo dosah, takže to budu muset nějakou dobu odložit :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak trochu odveci, ale práve plánujem kúpiť čítačku a uvažujem aj o Jinke. Mohla by si mi povedať aký máš model a aké sú tvoje skúsenosti? Ďakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Jinke Hanlin V60 už asi rok a jsem spokojená. :) Podporuje to většinu běžných formátů (snad kromě .mobi). Jediné, co bych tomu vytkla je, že mi poslední dobou blbne formát .pdf a také u formátu .doc se někdy špatně zalamují řádky, ale to není nic, co by se nedalo zvládnout. Knížek tam mám hrozně moc a opravdu nezabírají moc místa (nemám paměťovou kartu a řekla bych, že tam mám cca 500 knih a nemám zabranou ani polovinu interní paměti). Strašná výhoda je to, že vydrží hodně dlouho nabitá a nebolí od čtení oči. Navíc to skvěle podporuje veškerou českou diakritiku. Opravdu jsem ráda, že Jinke mám. :)

      Vymazat
  4. Som zvedavá na tvoj názor na The Vampire Stalker.:)

    OdpovědětVymazat