Dimitrij Belikov na obálkách knih od Cary Marsi a Liz Crowe

by - srpna 18, 2012

Abych byla upřímná, celý tenhle článek je stejně pošahaný jako jeho název, přesto na něm něco bude. Včera jsem projížděla goodreads.com a náhodou jsem narazila knihu Logan's Redemption. Hned, co jsem viděla obálku jsem si řekla: "Hej, to je Dimko!" a opravdu to tak bylo. 

Abych všechno uvedla na pravou míru. Před nějakou dobou Richelle vydala aplikaci pro Apple a Android týkající se Vapmrýrské akademie a spin-off série Pokrevní pouta. A ano, samozřejmě jsem si ji musela stáhnout (a to naprosto zdarma!). Mimo informací o knihách, dodatkům, co se Richelle při psaní honilo hlavou, dějové linie a dalších skvělých vychytávek, jsou tam informace o každé postavě a k tomu i jejich fotky. A přesně tady jsem narazila poprvé na skutečnou Richellynou verzi Dimitrije.
 
A podruhé jsem na něj narazila u knihy Logan's Redemption od americké spisovatelky Cary Marsi. Více o knize najdete zde. A nakonec jsem ho objevila i na obálce knihy Turkish Delight od Liz Crowe. Více o knize zde. Tak a teď tedy obálky:
Logan's Redemption  Turkish Delights (1 Night Stand, #54)
Je naprosto samozřejmé, že tohle ve mě vyvolalo nesmírnou zvědavost a já se rozhodla, že rozluštím záhadu toho, kdo ten chlap vlastně je. Popravdě mě to stálo skoro celý večer hledání, ale nakonec jsem našla věci, které jsem hledala. Nebo alespoň většinu. 

Jedná se o fotky pořízené srbským fotografem Miroslavem Georgijevičem. Z toho jsem došla k názoru, že daný neznámý je taktéž Srb a po spoustě fotek, co jsem našla (zadáte-li do googlu jméno fotografa, vyjede vám spousta fotek s naším Dimitrijem), jsem nakonec zjistila následující:

Jedná se o Marka Gebera, Srba s manželkou, dvěma dětmi a minimálně jedním sourozencem, bratrem Davorem, který mimo jiné také fotí. Marko se navíc také objevil v několika reklamách a minimálně jednom videoklipu. Víc jsem bohužel nezjistila, ale tak alespoň něco, no ne?
A zde ještě přikládám reklamu na BlackBerry:

Co říkáte na našeho Dimitrije podle Richellyných představ? Čekali jste něco úplně jiného, nebo jste spokojení? 

You May Also Like

11 komentářů

  1. Můžu se zeptat kde se dá stáhnout ta aplikace? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aplikace se jmenuje The World of Richelle Mead a já ji stahovala normálně přes AppStore. :) Nevím, jak je to u Andriodu, ale tady je kdyžtak odkaz na Apple: http://goo.gl/Vo2jq

      Vymazat
  2. Noo, tak moje představa Dimka je úplně jiná :D.. a řekla bych, že lepší, i když.. tenhle chlap je kus! :D

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle chlapík není vůbec špatný, ale prostě to není Dimi podle mých představ. Já jsem asi prostě hrozná, ale jsme zastánce Bena Barnese. :)

    OdpovědětVymazat
  4. No dopr.... :O Moje představa je jiná, to jo.. ale vůbec se nedivím, že se do něj ta Rose zamilovala. :D Jenom mi k němu nesedí ta hodná povaha. Strigojská jo, ale hodná?
    A když už jsem zmínila Rose, nemáš tam někde, jak vypadá i ona? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rosemby se taky našla, dokonce i spousta dalších postav, akorát bych se mohla odrážet jen od toho, co má Richelle v aplikaci a s dalšími informacemi asi bude problém. Každopádně to sem můžu hodit. :)

      Vymazat
    2. Mně by stačily jenom ty fotky. :) To bych ti byla vděčná. :))

      Vymazat