Postřehy z knih (9)

by - května 17, 2012


Dnes jsem v ruce držela Tweety s city a celkově mě překvapilo celé provedení knihy - především graficky. Na druhou stranu se mi kniha zdála do ruky strašně těžká. Dál jsem nemohla přehlédnout nové vydání Hunger games. Líbí se obálka i začernění stránek, ale jsem šťastná za všechny tři díly, které mám doma. Přijde mi to tak nějak skladnější. Skoro stejně jsem byla překvapena, že i Letopisy Narnie byly vydány hromadně jako jedna kniha. Abych se nakonec dostala k jádru věci, nakonec jsem si odtamtud odnesla Cinder, Železného krále a Goliáše. Mimo to se mi včera doma objevily Vlny zmítané smrtí a Odkaz Stonehenge. Při další návštěvě knihkupectví se chystám na Sestru a Dceru kostí a dýmu. Bohužel se ale nedostavím do Holešovic na veletrh. :/

Mimo to, gratuluju slovenským hokejistům k výhře na Kanadou a ptám se, kdopak dnes fandí našim klukům? :)
Fad6cb10f405e3b401c1334546d75fb5_large

You May Also Like

3 komentářů

  1. Hunger Games vyšli v tej veľkej peknej čiernej ohnivej verzii aj v Česku? To som nevedela! :D Mne sa na tom strašne páči, že to má také oblé stránky, ak si dobre pamätám... ale tiež som rada za svoje HG v samostatných knihách, hoci mám len prvé dve časti :)
    Narnia sa mi v jednej knihe nepáči :/ Tie príbehy spolu takmer vôbec nesúvisia (spája ich však línia úžasnosti:D milujem Kroniky Narnie:D), myslím, že je odveci dávať ich do jednej knihy.
    Ďakujem v mene Slovenska :D Ja, samozrejme, podporujem československú súdržnosť a fanúšikujem!:D Hoci Švédsko mám tiež rada. A potom mi je vždy ľúto, keď vidím smutné tváre tých, ktoré prehrali :D Mala by som prestať byť pri športoch taká empatická, nepomáha to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Hunger games mají oblé rohy. :) Celkově se mi to provedení líbí, ale ta kniha je moc objemná. To samé mi přijde i u Letopisů (ve skutečnosti jsem je ale nečetla).

      Ale teď mně bude strašně štvát, jestli bude hrát Česko proti Slovensku! Fandím oběma zemím a tohle bude teror! Lepší by bylo společné finále. :) I když u nás ta výhra není vůbec jistá. :/

      Vymazat
  2. Neviem, mne sa viac kníh v jednom páči, niekedy. Napríklad HG mám v tej úžasnej verzii a pohľad stojí za objemnosť.<3 Ale môže to byť aj dosť nepraktické.:)
    No, hokej nesledujem, takže...:D Trochu ma však mrzia tie nenávistné reči Slovákov/Čechov navzájom na fb, nejde o TAK veľa.

    OdpovědětVymazat