Top Týždňa 13 (Knihy, které byste chtěli ještě jednou prožít)

by - srpna 22, 2011







Toto meme pořádá Luu. Meme se zveřejňuje každé pondělí a bude to vždy seznam (obsahující 10 bodů) na dané téma.


Nakonec jsem prostě nedokázala najít 10 knih! :D

Může obsahovat spoilery!

#
 Hostitel

          Hostitele jsem četla hodněkrát, je to dobrá kniha, ale nikdy už se mi nevrátí ten pocit té krásné nevědomosti, kdy jsem neměla ani trochu páru o tom, co bude následovat. A nikdy nezapomenu, jak hrozně mi bylo, když šla Wanda naposledy za doktorem.




# Nástroje smrti
         Všechny české díly, s výjimkou Města z kostí, jsem četla jenom jednou, ale stejně bych si to chtěla přečíst tak, jak jsem to četla poprvé. Nejvíc mě mrzí ale to, že jsem opravdu omylem narazila na spoiler z Města ze skla a vlastně jsme věděla, v čem je ten hlavní zádrhel. 



# Hunger games
        První dva díly série jsem četla dvakrát a podruhé mě trochu zamrzelo, že jsem věděla, jak to bude dál. Sice uznávám, že u Síly vzdoru se mi ta má nevědomost trochu vymstila, protože tolik jsem toho nečekala, ale stejně by bylo hezké si to přečíst tak jako poprvé.





# Mrazení
      Protože se mi ta kniha moc nelíbila a protože bych ji chtěla přečíst ještě jednou bez všech těch předsudků, které o ní teď mám.







Dál na nic asi nepřijdu. Ono, vždycky je nejlepší to první čtení, u kterého nevíte, jak to bude dál, takže bych sem mohla klidně napsat všechny knihy, které jsem kdy četla.

(Ti, co četli Sukubu, pamatujete, co říkala Georgina? "Každý den čtu jen pět stránek, protože poprvé můžete knihu přečíst jen jednou.")

You May Also Like

1 komentářů

  1. Už se moc těším, až se vrhnu na Hostitele. :) Jinak u TIM a Hunger Games určitě nezůstanu jen u jednoho přečtení...

    OdpovědětVymazat