HUMBOOKFEST se fakt děje!

by - srpna 17, 2019

Generálku v podobě HumbookSTAGE jsme si užili už v květnu. A teď už jedeme na ostro. Víme, že Humbook s sebou přiveze Pearsonovou a Kristoffa, víme kdy a kde se Humbook odehraje a na facebookové události už se pomalu odtajňuje program, který vypadá mega nadupaně. Co nám tedy v první řadě chybí? LÍSTKY!

LÍSTKY JSOU V PRODEJI
Ve čtvrtek přesně ve 14:00 se spustil prodej přes platformu ticketstream. A byl to hukot. Během deseti minut zmizely lístky PLUS a ani ne za 48 hodin od začátku prodeje se zásoby těch základních neuvěřitelně ztenčily. Musíme říct, že jste nás vaším zájmem neuěřitelně překvapili a potěšili. A pokud ještě váháte, měli byste si to promyslet opravdu rychle. A teď už k samotným lístkům.

Jako každý rok je na výběr ze dvou variant:
  • ZÁKLADNÍ za 449, které vám umožní přístup na festival a můžete se zúčastnit veškerého programu s VÝJIMNKOU autogramiády zahraničních autorů. Přesto vám budou přístupné všechny workshopy, chill zóny, besedy, stánky s knihami a dalším zbožím. Můžete se zúčastnit cosPlay soutěže, autrogramiád českých autorů, potkávat mnoho nových a skvělých lidí a celý den se věnovat tomu, co nejvcí milujete - knihám a knižním světům.
  • PLUS lístky za 799, které vám kromě výše zmíněného umožní vystát si frontu na podpis od zahraničních autorů a při vstupu dostanete dárkvou tašku s reading copy očekávané novinky a nějakými dárečky od sponzorů.
!!! POZOR: Lístky PLUS jsou momentálně vyprodené, však několik je jich v rezervacích a je možnost, že se některý z nich ještě uvolní.
!!! POZOR: Velice rychle mizí i zásoby základních lístků!

PROGRAM UŽ JE READY
Program je mega našlapaný a určitě byste si měli pořídit obraceč času. Na jeho kompletní znění se můžete podívat na tomhle odkazu. Tak jak, těšíte se? :) 

You May Also Like

1 komentářů

  1. Loni jsem Humbook vynechala protože jsem chtěla, letos nezáměrně ale přece jen taky :) Místo Humbooku budu na cestách :)

    OdpovědětVymazat